Hírek

ONLINE MUNKAVÉDELMI TANÁCSADÁS – a raktározás, tárolás, postai, futárpostai ágazatban

munkavedelem@liganet.hu e-mail címen keresztül ingyenes, online munkavédelmi tanácsadást biztosítunk a  raktározás, tárolás, postai, futárpostai ágazatban.

A fenti e-mail címen a LIGA Szakszervezetek, mint projekt kedvezményezett munkavédelmi szakértője várja az ágazatban tevékenykedők (munkavállalók, munkáltatók, és munkavédelmi képviselők) ágazat-specifikus, illetve az ágazatban fellelhető általános munkavédelmi kérdéseit A kérdések akár névvel, akár név nélkül is feltehetők.

A Magyar Iparszövetség, a Független Szakszervezetek Demokratikus Ligája és a Munkástanácsok Országos Szövetsége konzorciumi partnerség keretében „a  raktározás, tárolás, postai, futárpostai” nemzetgazdasági ágazatban, a „Munkabiztonság és a munkaegészségügy komplex fejlesztése a RAKTÁROZÁS, TÁROLÁS, POSTAI, FUTÁRPOSTAI ágazatokban foglalkoztatottak részére” elnevezésű,  GINOP-5.3.4-16-2018-00039 azonosítószámú projektjét valósítja meg.

A projekt keretében szeretnénk az ágazatban érintett munkavállalóknak, munkáltatóknak és a munkavédelmi képviselőknek szakszerű, ágazat specifikus munkavédelmi és munkaegészségügyi segítséget nyújtani. A projekt tevékenységek mellett létrehozásra került egy e-mail cím,  munkavedelem@liganet.hu melyre névvel és név nélkül egyaránt elküldhetik a raktározás, tárolás, postai, futárpostai ágazathoz kapcsolódó munkavédelmi, munkaegészségügyi kérdéseiket, melyekre munkavédelmi szakértőnk válaszol.

Forduljanak hozzánk bizalommal, várjuk ágazat-specifikus munkavédelmi és munkaegészségügyi kérdéseiket!